Koordinatörlüğümüz Öğretim Üyeleri Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet SALTAN'ı Ziyaret Etti

Koordinatörlüğümüz öğretim üyeleri Prof. Dr. Bilge HÜRMÜZLÜ KORTHOLT, Dr. Öğretim Üyesi Yıldız MUTLU YILDIZ ve Öğr. Görevlisi Zerrin KARTAL Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet SALTAN'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Ziyaret sırasında Toplumsal Katkı ve Paydaşlar Koordinatörümüz Prof. Dr. Bilge HÜRMÜZLÜ KORTHOLT Koordinatörlük görevini Dr. Öğretim Üyesi Yıldız MUTLU YILDIZ'a devretti. Öğretim Görevlisi Zerrin KARTAL'a, emekli olması ve çalıştığı süreçte Üniversitemize ve Koordinatörlüğümüze yapmış olduğu katkılar nedeniyle Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet SALTAN tarafından plaket takdim edildi. Toplumsal Katkı ve Paydaşlar Koordinatörlüğü olarak Öğretim Görevlisi Zerrin KARTAL hocamıza teşekkür eder bundan sonraki yaşamında esenlikler dileriz.

Yayın Tarihi: 14/09/2023